2015-05-06 00:39:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Rejtett feszültségek kerülnek elő

Napi horoszkóp május 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Érzelmei és vágyai igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Vegye körbe magát olyan emberekkel, akik képesek kiváltani ezeket az érzelmeket. Ma tartsa távol magát mindentől, amihez szigorú tárgyilagosság szükséges.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars már az Ikrek jegyéhez közeledik: erőteljes érzelmi megnyilvánulások jellemzik az ellenkező nemhez fűződő kapcsolatait. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereiben fogja érezni. Élete mély érzelmi szinezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzése alól.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars közeledik az Ikrek jegyéhez. Most minden találkozás mély érzelmeket ébreszt önben, és kapcsolatai új dimenziókba léphetnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, és távolodik a Szaturnusztól: hajlamos lesz az irracionáli és ingerlékeny viselkedésre, melyet különösen az otthonában kellene kerülnie. Ilyen tranzit idején előfordulhatnak szemsérülések.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars hatására ingerlékeny, szeszélyes, lobbanékony, sőt, erőszakos is lehet. Legszívesebben durcáskodna, akár egy gyerek. Tudatosan törekedjen rá, hogy elkerülje az ilyen értelmetlen és terméketlen viselkedést.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre a családjában, tudnia kell azonban, hogy az ilyen konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak. Ássanak le a probléma valódi gyökeréhez, és közben figyelje meg önmagát, hogy tanulni, fejlődni tudjon.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha le tudja foglalni a gondolatait valami hasznossal, és képes távol tartani magát a vitáktól, akkor óriási szellemi erőkifejtésre lesz képes. Ha nem alkalmaz nyomást másokra, képes lesz elfogadtatni a nézeteit és szimpátiát ébreszteni maga iránt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars szemben áll az ön jegyével: ilyenkor fáradtsággal, kimerültséggel harcol az ember. Viszálykodások, betegségek, értetlenség jellemző erre az időszakra. Meddő harcok helyett inkább fordítson időt a pihenésre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, és lassítja a tempóját, ilyenkor előfordul, hogy egész nap csak lustálkodni vágyik... A fáradtság csak fizikailag jellemző, gondolatvilágában igazi kalandok játszódnak le, terveket kovácsol, és légvárakat épít.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a gondolataiba merül, és időnként olyasmit is csinál, ami érthetetlen és logikátlan, ezért jobb, ha tartózkodik a komoly döntések meghozatalától. Jegyezze fel az ötleteit, de a megvalósításukkal még várjon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kerülje a viszálykodást és a problémákat, az energiáit fordítsa inkább egy nagyszerű kaland megszervezésére vagy megélésére.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma hajlamos lesz türelmetlenül sietni az úti célja felé, és talán többet is kockáztat a kelleténél. Inkább induljon korábban, és ne nyomja annyira a gázpedált. Ne vegyen mindent személyes sértésnek, amit ma mondanak önnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: